Tämä resepti on todella helppo ja sillä tulee mielettömän herkullisia ja meheviä muffinsseja.

 

 8-10 iso muffinssia

150 g voita
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 banaania
1,5 dl maitoa
n. 10 palaa tummaa suklaata
 
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat samalla vatkaten.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen.
Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita joukkoon maito.
Paloittele suklaa reiluiksi paloiksi leikkuulaudalla (suklaata voi laittaa ihan oman maun mukaan) ja sekoita varovasti joukkoon.
Jaa seos isoihin muffinssivuokiin. Itse laitoin 10, jolloin muffinsseista tuli kuvan kaltaisia. Jos haluat ”muhevampia” ja hieman ylipursuavampia, varmaan 8 vuokaa riittää. Lopuksi leikkasin vielä muutaman palan suklaata ja upottelin niitä muffinssien pinnalle ja samoin tein lopuille murusille.
 
Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes muffinssit ovat saaneet vähän väriä pintaansaan ja ovat pohjistaan ruskeita. Varo ylipaistamasta, jotta mehevyys säilyy!
 
Nauti – ja varo, vievät kielen mennessään ;).
 
PS. Tämä resepti on muuten hyvin sovellettavissa, joten ei kun luovuus kehiin ja erilaisia mausteita ja makuyhdistelmiä kokeilemaan!