Pekoni antaa tälle makaronilaatikolle aivan ihanan oman makunsa. Tuloksena siis erittäin maukas, mehevä ja herkullinen ruoka koko perheelle.

Näitä tarvitset:
400g paistijauhelihaa
170 g Amerikanpekonia (esim. HK)
1 sipuli
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl pippurisekoitusta
ripaus valkopippuria
 
6 dl tummia makaroneja
7dl maitoa
3 kananmunaa
½ rkl kanafondia
 
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. Paista sitä pannulla kunnes se on hyvin ruskistunutta. Lisää silputtu sipuli, sekoittele hetki ja lisää joukkoon paistijauheliha ja paista rapsakaksi. Mausta 1/2 tl suolalla, paprikajauheella ja pippurisekoituksella.
 
 
Keitä makaronit ohjeen mukaan lähes kypsiksi. Valuta.
Sekoita makaronit ja jauhelihaseos keskenään. Lisää vielä 1/2 tl suolaa ja ripaus valkopippuria. Sekoittele ja kaada vuokaan.
Lisää maidon joukkoon munat ja kanafondi kevyesti vatkaten. Valuta maito-munaseos tasaisesti makaroniseokseen.
 
Paista n. 200 asteessa kunnes laatikko on hyytynyt ja saanut kauniin värin pintaansa.
 
Tarjoa esim. porkkana-ananasraasteen kera.