Joulu tuo aina muutoksia olohuoneen järjestykseen kuusen myötä. Kuuselle kun pitää saada se paraatipaikka olkkarista ja järjestystä on siis muokattava tilanteeseen sopivaksi. No, nyt kun sitten kuusesta päästiin meni olkkarin järjestys vähän uusiksi.  Kaiken kukkuraksi olohuoneeseen tuli vähän niinkuin sattuman kautta toisesta asunnosta yksi nojatuoli - ei tosin ihan sellainen kuin olen haaveillut - mutta sellainen kuin Mieheni on haaveillut :). Onneksi nojatuoliin aiemmin ystäväni kanssa valitsemamme verhoilu sopii myös kotimme sisustukseen ja sai tuo tuoli loppujen lopuksi kivan tunnelman aikaan..  

Tässä kuvassa näkyy "vanhanlainen" olohuone. Tuon valkoisella peitolla päällystetyn sohvan tilalle tuli nyt se nojatuoli. Harmi, ettei minulla ole juuri nyt tarjota vastaavasta näkövinkkelistä uutta kuvaa. (Kiva tuo olut tölkki tuossa pöydällä - kotoisa tunnelma ;))

 

Alla olevassa on nyt sitten sitä uutta järjestystä. Kuvassa näkyy vasemmalla osa sitä uutta tuolia. Kyseessä on Askon Riku recliner ja kankaana on Lauritzonin kangas. Nimeä en nyt muista, mutta voin sen tarkistaa jos jota kuta kiinnostaa. 

Vanha, valkoisella peitetty perintösohva siirtyi nyt huoneen perälle ja tuo ruskea perintöpöytä löysi aika kivan paikan sohvan edestä. Tämä uusi järjestys toi mukavaa rytmiä ja kodikkuutta olohuoneeseen. Matto on Vallilan Kashmir.

Haasteemme on aina ollut tämä pitkulainen olohuone. Alkuperäisessä pohjapiirustuksessahan olohuoneen perällä (eli juuri alla olevassa osassa) olisi ollut makuuhuone, mutta me halusimme ison olohuoneen.

Tarkoituksena on ollut myös (jo melkoisen pitkään) korvata tuo yläkuvassa näkyvä Juvin tv-kaappi kapealla alatasolla ja tv taulu-tv:llä. Finanssiasioista johtuen nämä hankinnat tuntuvat aina vain jäävän muiden menojen jalkoihin...kuten uusien sohvien hankinnat jne..;)