1 litra perunakuutioita

1 porkkana

5 cm pala kesäkurpitsaa

1 sipuli

1/2 koskenlaskijaa

400 g seitifileetä tai jotain muuta kalaa

180 g katkarapuja

1 kasvisliemikuutio

1 kalaliemikuutio

tilliä, kurkumaa, valkopippuria

ripaus sokeria

vettä

 

Kuori ja paloittele perunat ja porkkana pieniksi paloiksi. 

 

Raasta kesäkurpitsa ja silppua sipuli.

Laita perunakuutiot, paloiteltu porkkana, silputtu sipuli ja raastettu kesäkurpitsa kattilaan.

 

Ripottele joukkoon paloiteltu koskenlaskija.

Lisää vettä niin paljon, että kasvikset peittyvät.

Lisää liemikuutiot ja keitä kypsäksi.

Lisää loput mausteet.

Paloittele kala ja sekoittele palaset keittoon. Hauduta hetki niin, että kala kypsyy. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna. Älä keitä. 

Nauti paahdetun ruisleivän tai väinämöisen palttoonappien kera. 

ps. Tämä keitto maistui myös oikein hyvin 6-9 vuotiaille lapsillemme.