Siis - tästä kakusta tuli ihan älyttömän hyvää. Korkattiin se heti kun oltiin koristeltu, vielä ihanan lämpöisenä. Sisältä kakku on unelman pehmeää ja muutamia suklaasattumia osuu jokaisen kohdalle. Päällä olevat koristeet antavat mukavaa vastapainoa kakun pehmeydelle ja tuntuu tuo Wiener Nougat Crush sopivan tuohon kakun päälle loistavasti.

Käytin tähän kakkuun uutta silikonista vuokaani ja hyvin tuntui toimivan :).

Tarvitset:

3 kananmunaa

2,5 dl fariinisokeria

150 g margariinia

2 banaania

1 tlk kermaviiliä (200g)

3 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

1 tl vaniljasokeria

1 tl inkivääriä

1 maustemitta neilikkaa

2 tl kanelia

100 g Fazerin sinistä

Vuoan voiteluun rasvaa ja jauhoja

Pinnalle valkoista sokerikuorrutetta, nomparelleja ja Wiener Nougat Crushia.

1. Vaahdota kananmunat ja fariinisokeri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon sulatettu margariini, muhennetut banaanit ja kermaviili.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munasokerivaahtoon varovasti sekoitellen. 

3. Paloittele suklaa rouheiksi paloiksi ja sekoita joukkoon.

4. Voitele ja jauhota vuoka. Itse voitelin Flora Culinessella ja ripottelin varovasti vuokaan vehnäjauhoja. 

5. Paista 200 asteessa kiertoilmassa n. 45 minuuttia. (Pidempi paistoaika jos sinulla ei ole kiertoilmauunia)

6. Koristele esim. valkoisella sokerikuorrutteella, nomparelleilla ja Wiener Nougat Crushilla.

Vinkki: Kokeile laittaa taikinan joukkoon 0,5 dl Wiener Nougat Crushia. Taidan ensi kerralla kokeilla itsekin niin :).

Varoitus: yksi pala per henkilö ei riitä :). Meidän kaikkien oli pakko ottaa vielä toinenkin pala..