Tästä tuli taivaallista!!! NAM! Tällä kertaa kokkasin vain ja ainoastaan itselleni ja sain tehdä juuri sellaista mikä on mieleeni :). Ja jälleen kerran ei voi kun ylistää osterikastiketta - Oyester sauce is the king ;).

1 annos tai lisäkkeeksi useammalle

1/2 dl kinoaa

1 dl vettä (tai 1,25)

avokadoöljyä

parsakaalin nuppuja

pala paprikaa

1 salottisipuli

1 valkosipulin kynsi

n. 5-6 herkkusientä

2 tl osterikastiketta

soijaa

minced hot chiliä

rouhittua merisuolaa

sesam öljyä

1. Huuhtele kinoa kuumalla vedellä ja kypsennä kiehuvassa vedessä. (Lisää vettä jos se ehtii haihtumaan, ennen kuin kinoa on kypsää.)

2. Keitä parsakaalin nuppuja kevyesti pienessä määrässä vettä ja ripauta joukkoon suolaa.

3. Kuullota silputut sipulit ja viipaloidut herkkusienet pannulla avokadoöljyssä ja lisää hetken päästä paprikan palaset. Paista kokoajan sekoitellen ja lisää joukkoon kypsä kinoa. Mausta ja anna muhia pannulla hetki. 

4. Lisää lopuksi parsakaalinkukinnot ja tarkista maku. Tarjoile :).

Bon Appetit!!