Pari päivää sitten kerroin ostosreissustani Laura Ashleyn alessa ja tuli mainittua myös nämä sisustustaulut, joita olen jo pitkään kuolannut ja nyt ne olivat myynnissä puoleen hintaan!

Siis nämä ovat kyllä ihan unelmat - niin kauniit. Vein ne nyt kaupunkiasuntoomme - seinälle en niitä vielä saanut asennettua, mutta asettelin ne tuolle hyllylle odottamaan oikeaa paikkaansa, mikä näillä näkymin tulee olemaan makuualkovin seinä - saa nähdä jäävätkö tähän ;).. toisaalta makuualkovin seinälle ne voisi myös laittaa tauluhyllylle seinäkiinnityksen sijaan. Tykkäsin ideasta siksi, koska tuolloin taulujen asentoa voisi vaihtaa eikä ne kaikki silloin toistaisi samaa rytmiä.

Unelmataulu odottamassa asennusta ruokapöydällä..eiks ookki IHANA!!

Ja alla muutamia kuvia tauluista erikuvakulmista tilapäisellä paikallaan.

Lähes kaikki kuvassa näkyvät hankinnat ovat muuten Ikeasta. Tyynyt ovat ystäväni löytöjä; hopeinen taisi olla Kodin Ykkösestä ja tuo turkoosi, ihana Vallilan tyyny löyty Cittarin alekorista.

Seinän sävy on täydellisyyttä hipova, Sadolinin Nepal Syvä ja maalilaatuna Tikkurilan Harmony - tuo ihanaa lämpöä ja tunnelmaa sekä sopii älyttömän hyvin tämän asunnon lookkiin, missä on valkoista+korkeakiiltovalkoista, turkoosia, hopeaa/terästä ja karkaistua vihreää lasia..