Tein tänään hyviä löytöjä ja muutamia hankintoja ystävänpäivää silmällä pitäen. Vielä pari juttua pitää hommata ja sitten pääsee taas toteuttamaan itseään =).

Mielestäni parhaat löytöni olivat nuo silikonimuotit. Olen ihan onnessani kun sain alesta nuo. Sydänmuotti maksoi 5,50 e ja tuo tähtisilikonivuoka 7 e!!! Jos itsekin himoitset moisia, niin noita sydänmuotteja jäi vielä muutama paketti Sellon Prismaan, tähtivuoka oli viimeinen. Hyllyssä tosin oli vielä kuusi- ja pipariukkovuokia. Löytyvät keittiöosaston ale-hyllystä ylimmässä kerroksessa (sydänmuotit oli eri hyllyssä kuin tuo tähtivuoka). Kipin kapin - eivät varmaan siellä kauaa vanhene. Muualla ne on ollut ihan normihintaisia ja Lohjan Prismassa oli oikein nostettu esille ystävänpäivää silmällä pitäen.

Seuraava löytöni Sellon Tiimarista oli tämä ihana pöytäkranssi. Maksoin siitä 2,90 (norm. 9,90). Ajattelin vähän tuunata sitä ja laittaa talomme ulko-oveen. Ihanaa, vihdoinkin olen löytänyt siihen jonkun kranssin, mitä voi pitää muulloinkin kun jouluna!

Ystävänpäivähankintoja oli sitten nuo muut, eli pinkkiä strösseliä, punaista väriainetta, wienernougat crushia ja valkoista suklaata. Nam, ystävänpäivää siis odotellessa - sitä tosin tarvitsee varmaan juhlia jo viikonloppuna kun osuu ikävästi maanantaille.

Kivaa ystävänpäivän odotusta myös sinulle ja leipomisiin!