Laura Ashley lähetti ystävänpäivänä ihanan ystävänpäivälahjan. Sähköpostissa luki, että sain 20 euroa ystävänpäivälahjaksi ostoksen yhteydessä. "Lahja" oli lunastettavissa tämän viikon ajan. Lisäksi mikä oli hienoa oli se, että sain antaa heille myös yhden ystävän nimen, jolle halusin heidän myös lähettävän saman 20 euron arvoisen lahjan :). 

Tänään oli viimeinen lahjan lunastuspäivä, joten oli hyvä tekosyy suunnistaa kaupungille ja Laura Ashleylle. Tarkoitukseni oli tosin ostaa vain jotain pientä, eli käyttää tuo ystävänpäivälahjaraha. No, arvatahan sen saattaa, ettei niitä ihanuuksia voi vastustaa etenkin kun olivat 50 %:n alessa ;) ja tarttui sieltä sitten mukaan hieman muutakin. Olisihan sieltä ollut ihan ostaa vaikka mitä, mutta kun budjetti salli vain satasen tuhlauksen tässä on ostokseni:

Ihan mielettömän ihana kosmetiikkalaukku hintaan 19 e! Tällaista en todellakaan tarvinnut mutta kun tämähän on kuin karamelli. Se oli ihan pakko napata mukaan! Pikkutytön unelma - ja minähän olen ollut sellainen ;).

Ihania pilkullisia kakku/leivontarasioita yht. 13,50e. Näissä kulkee mukavasti muffinssit ja kakut kekkereille ja työpaikalle ;).

Rakastan Laura Ashleyn keittiöpyyhkeitä. Tämä lähti myös mukaan, hintaan 7,50e.

 

Lisäksi ostin kolme aivan mielettömän upeaa sisustustaulua. Laitan niistä myöhemmin kuvia. Meillä on yksiö kaupungissa ja ne taulut sopivat siihen sisustukseen kuin nenä päähän. Olen niitä aimmin jo kuolannut, mutta en raaskinut ostaa koska yhden taulun hinta oli 49,90 e ja kolmin aina kaunihimpi! Olisi ollut turhan kallis nakki. Nyt 50% alesta ne raaskin - ja vieläkin vähän nikotellen - lunastaa vihdoin itselleni =).