Tässä pastassa on hieman intilaista fiilistä. Jotenkin kokonaisuus on täydellisen harmoninen ja hyvä. Olen aivan ihastunut Oyster Sauceen - se antaa maulle upeaa syvyyttä ja leveyttä. Tämän kokeilun kautta minusta on siis tullut osterikastikkeen vannoutunut fani.

600 g broilerin fileesuikaleita

1 iso sipuli

2 valkosipulinkynttä

3 dl kookosmaitoa

2 dl paseerattua tomaattia

2 tl soijaa

1,5 tl osterikastiketta (esim. Blue Dragon)

1/2 tl kurkumaa

1/2 - 1 tl Tandoori India Spice (Santa Maria)

Lisäksi: Minced Hot Chiliä (Blue Dragon) ja tuoretta korianteria

Pastaksi esim. Gallon fiberup maccheroni (kuitua 11%)

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla. Lisää puolet broilerin fileesuikaleista ja ruskista ja hienonna lihapaloja paistinlastalla pieneksi. Tyhjennä pannu ja lisää öljyä ja paista loput broilerit. Lopuksi lisää aiemmin paistettu broilerisipuliseos pannuun.

2. Sekoita lihojen joukkoon mausteet. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito. Hauduta hyvin.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta se ja tarjoa kastikkeen kanssa. Tarjoile lisänä vielä Minced Hot Chiliä (antaa rualle hyvän potkun ja jokainen voi säätää tulisuutta itse) ja tuoretta korianteria.

Hyvää ruokahalua!

ps. Tämä ruoka maistui myös erittäin hyvin viidelle lapselle iältään 5-9 v.