Voikun sitä itsekin aina muistaisi, että sillä millä itseään ravitsee vaikuttaa suoraan siihen miten itse jaksaa. Itse olen huomannut, että etenkin näin syksyllä kun alkaa väsyttää riittävästä unesta huolimatta niin liikunnan lisäksi yksi olennainen tekijä on ravinto. Näistä "terveyspirtelöistä" saa ihan eritavalla energiaa, hyvää oloa, jaksamista ja pirteyttä - etenkin kun jaksaa tehdä näitä säännöllisesti. Vinkki: kannattaa tehdä kerralla isompi satsi - mikä onkaan mukavampaa kun juoda tälläinen ensin aamulla ja sitten toinen vielä illalla - se valmiina jääkaapissa odottamassa. Tai päin vastoin: tee illalla isompi satsi niin aamulla on juoma valmiina :).

Näihin juomiin voi oikeastaan laittaa mitä vaan. Tällä kertaa sävelsin niistä aineksista mitä hedelmäkorista ja pakastimesta+jääkaapista löytyi ja hyvää tuli.

Tässä juomassa on:

Banaania, ananasta, mansikoita, puolukoita, mustikoita, nektariinia, kiiwiä, pinaattia, vettä, tuoremehua, vehnäleseitä, pellavan siemenrouhetta ja vaniljajugurttia.

Tähän voisi vielä lisätä esim. vehnänoras- tai ohranorasjauhetta vielä lisäämään ravintorikkautta. Samoin jos haluaa vielä tuhdimpaa esim. ruishiutaleet tai kaurahiutaleet sopivat hyvin.

Energiaa päivääsi! Tästä tulee oikeasti hyvä olo :)!!!