Kulhossa makoili taasen pari tummunutta banaania ja nehän sopii myös loistavasti lättyihin :).

Banaanit antoivat lätyille täyteläisyyttä, ihanaa aromia ja mukavaa paksuutta. Jos et käytä lättyjen kanssa hilloa, voit laittaa enemmän sokeria taikinaan. Esim. kermavaahto on taivaallista näiden kanssa kanelisokerin kera :P.

Tarvitset:

  • 2 tummunutta banaania
  • 8 dl maitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl ruislesettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 1 rkl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • paistamiseen esim. juoksevaa Oivariinia
  1. Soseuta banaanit sileäksi esim. sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
  2. Lisää joukkoon osa maidosta ja sekoita vielä. Lisää loput maidot.
  3. Vatkaa joukkoon vehnäjauhot, ruislese, suola ja sokerit. Anna turvota n. 10-15min.
  4. Vatkaa joukkoon kananmunat.
  5. Paista keskilämmöllä oivariinissa.
  6. Nauti esim. kermavaahdon ja kanelin ja sokerin kera.

        NAM!