Kulhossa makoili taasen pari tummunutta banaania ja nehän sopii myös loistavasti lättyihin :).
Banaanit antoivat lätyille täyteläisyyttä, ihanaa aromia ja mukavaa paksuutta. Jos et käytä lättyjen kanssa hilloa, voit laittaa enemmän sokeria taikinaan. Esim. kermavaahto on taivaallista näiden kanssa kanelisokerin kera :P.
Tarvitset:
- 2 tummunutta banaania
- 8 dl maitoa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl ruislesettä
- 1 tl suolaa
- 2 tl vanilliinisokeria
- 1 rkl sokeria
- 3 kananmunaa
- paistamiseen esim. juoksevaa Oivariinia
- Soseuta banaanit sileäksi esim. sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
- Lisää joukkoon osa maidosta ja sekoita vielä. Lisää loput maidot.
- Vatkaa joukkoon vehnäjauhot, ruislese, suola ja sokerit. Anna turvota n. 10-15min.
- Vatkaa joukkoon kananmunat.
- Paista keskilämmöllä oivariinissa.
- Nauti esim. kermavaahdon ja kanelin ja sokerin kera.
NAM!
Kommentit