Täytteitä korvapuusteihin ja kierrepulliin

(5 dl:n peruspullataikinaan)

Kaneli-sokeritäyte:

  • 100 g sulatettua voita
  • kanelia
  • sokeria 

Banaanitäyte: (Kotiliedestä)

  • 100 g sulatettua voita
  • 2 kypsää banaania soseutettuna
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl kanelia

Suklaatäyte: (Kotiliedestä)

  • 3/4 dl maitoa
  • 2/4 dl kuohukermaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl voita
  • 100 g hienoksi rouhittua suklaata
  1. Kiehauta maito, kerma ja sokeri kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja lisää voi ja suklaa. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut.
  2. Anna seoksen jäähtyä ja nosta se jääkaappiin tunniksi.
  3. Vaahdota jäähtynyt suklaaseos.

 

Mantelitäyte:

  • 100 g voita
  • 2 dl mantelijauhetta
  • sokeria

 

Mantelitäyte pullasarviin:

  • 150 g mantelimassaa
  • 75 g voita
  1. Jaa mantelimassa 20 palaan.
  2. Nosta pala jokaiselle kolmiolle ja lisää nokare voita päälle.
  3. Kierrä kolmiot rullalle.