Taas käytetään tätä hyväksi koettua muffinssien perusreseptiä:
10 kpl
 
150 g voita
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1,5 dl maitoa
n. 150-170 g fudgeja
Koristeluun valkosuklaata ja nomparelleja.
 
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat samalla vatkaten.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja maito.
 
 
 
 
Paloittele fudget (ostin nämä irtokarkkilaarista) pieniksi paloiksi leikkuulaudalla. Kuvassa olevia paloja pienensin vielä vähän. Sekoita varovasti seoksen joukkoon (voit jättää osan pinnalle upotettavaksi).
 
Jaa seos 10:een isoon muffinssivuokaan. Painele pinnalle muutamia fudge paloja.
 
Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes muffinssit ovat saaneet väriä pintaansaan ja ovat pohjistaan ruskeita. Varo ylipaistamasta, jotta mehevyys säilyy!
 
Anna jäähtyä hetki. Sulata valkoinen suklaa vesihauteessa (minulta meni melkein koko Pandan suklaalevy, 11/2 riviä jäi). Valuta suklaata lusikalla muffissin päälle yksi kerrallaan ja ripottele heti perään nomparellit.
 
Näistä tulee taivaallisen hyviä ja itse herkuttelijan taivas odottaa muffissin pohjalla!!!