Poikani synttärit ovat huomenna ja taion täällä valikoimaa tarjoiluun. Pyöräytin vielä tällaisen kakun, mikä on muunnelma aiemmasta banaani-suklaakakustani.

Tämän lisäksi tarjoillaan tietysti täytekakkua, mokkapalatähtiä, pizzakakkaroita, coctailkarjalanpiirakoita, lihapullia, prinssinakkeja, keksejä, irtareita, sipsejä, popcornia..ja ehkä pyöräytän vielä fetapinaattipiiraan ;). 

Tarvitset:

3 munaa

3 dl hienoa sokeria

200 g sulatettua voita

2 kypsää banaania

1 kermaviili

4 dl erikoisvehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

1 tl inkivääriä

1 maustemitta neilikkaa

2 tl kanelia

1 tl vanilliinisokeria

100 g Dumle suklaalevy

50 g valkoista suklaata

 

Vuoan voiteluun rasvaa ja jauhoja

Pinnalle esim. valkoista sokerikuorrutetta, strösseliä ja Wiener Nougat Crushia.

1. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon sulatettu margariini, muhennetut banaanit ja kermaviili.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munasokerivaahtoon varovasti sekoitellen. 

3. Paloittele suklaat rouheiksi paloiksi ja sekoita joukkoon.

4. Voitele ja jauhota vuoka vehnäjauhoilla. 

5. Paista 200 asteessa kiertoilmassa n. 45 minuuttia. (Pidempi paistoaika jos sinulla ei ole kiertoilmauunia)

6. Koristele esim. valkoisella sokerikuorrutteella, nomparelleilla ja Wiener Nougat Crushilla.