Täyte 1:
- 500 g vadelmia (+1dl hillosokeria)
- 1 prk/2,5dl Flora Vispiä
- 1 prk Valion Kuningatarrahkaa
- 2 tl sitruunamehua
- 1/2 dl vanilliinikreemejauheta
- 1 tl vanilliinisokeria
- 1/2-1 rkl sokeria
- Mikäli käytät ulkomaisia pakastemarjoja (kuten minä) keitä niistä ensin kevyt hillo. Laita marjat kattilaan, lisää n. 1/2 dl vettä ja kuumenna kunnes höyryä alkaa muodostumaan. Lisää hillosokeri ja keitä. Sekoittele vain varoen, jotta marjat pysyisivät edes osittain ehjinä.
- Vaahdota kerma ja lisää joukkoon muut aineet ja vatkaa sekaan vanillakreemi. Lisää puolet vadelmahillosta vaahtoon. (puolikas käytetään kakun täyttövaiheessa)
Täyte 2:
- 2 prk Flora Vanillaa
- 2 prk Valion Vaniljarahkaa
- 1 dl vanilliinikreemejauhetta
- 2 banaania
- 2 tl sitruunamehua
- Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja lisää rahka. Sekoita hyvin. Vatkaa lopuksi vielä kreemijauhe joukkoon.
- Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita sitruunamehua soseeseen. (Banaanit käytetään erikseen täytön yhteydessä)